Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Motivational #

Nu pot sa cred asta. Deoarece imi incapeai chiar aici, in mana, te ridicam si-I ziceam mamei tale: Copilul asta va fi cel mai bun din lume, va fi mai bun decat orice persoana pe care o cunosc. Si ai crescut bun si minunat. A fost minunat sa te privesc, fiecare zi era un privilegiu. Cand a venit momentul sa fii barbat si sa infrunti lumea… ai facut-o. Dar undeva pe drum te-ai schimbat, ai incetat sa mai fii tu.  I-ai lasat pe altii sa-ti vare degetele in fata  si sa-ti zica ca nu esti  bun. Si cand lucrurile au devenit grele, ai inceput sa cauti un tap ispasitor. Cum ar fi o umbra... Sa-ti zic ceva ce deja stii. Lumea nu e numai fericire si bunatate. E un loc urat si rau. Si nu o intereseaza cat de dur esti . Te va ingenunchea si te va lasa sa stai in genunchi daca-I permiti. Nici eu, nici tu, nici nimeni nu te va lovi mai tare ca viata. Dar nu conteaza cat de tare dai. Conteaza cat de multe lovituri poti incasa si sa continui, cate poti indura si sa continui sa inaintezi, asta e viata ! Daca stii cat valorezi, du-te si ia cat meriti .  Dar trebuie sa fii dispus sa incasezi loviturile. Sa nu arati cu degetul si zici ca nu esti cine trebuie sa fii din cauza lui sau a ei. Asta fac lasii !!! Si tu nu esti las ! Esti mai bun de-atat .
M-au marcat profund aceste replici, e din filmul Rocky 6, si cred ca ar trebui sa le citim in fiecare zi, sa sa ne amintim ca poate meritam mai mult, insa e nevoie de mai multe fapte, si mai putina plangere de mila.


Pt scena din film CLIK AICI . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...