Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 19 martie 2015

Trupuri indragostite



Trupuri îndrăgostite, minți deschise, inimi cu stăpân .

Respiratia lui grea în creștetul frunții  îi fura răsuflarea. Intreaga ei existenta era un haos al plăcerii de fiecare data când trupul ei îi simțea prezenta; se lumina și se răzvrătea în același timp. Se dezbrăcau din priviri, iar fiecare atingere accidentala a lui răsuna în tot corpul . Era foc. Era pasiune. Erau artificii colorate. Toropiti de valul de căldură care ii cuprindea și tensiunea evidenta dintre ei se ajunge la un sărut nevinovat. Parca l-ar fi așteptat amândoi toată viața; așa se simțea pe buzele lor.

Incerca cu vehementa sa se opună sărutărilor lui, dar cu cât se străduia mai tare corpul i se înmuia, plutea într-o stare de plăcere profunda.

Trupurile lor se căutau neîncetat.  Mangaierea lui părea atingerea suava a petalelor de trandafiri. II desena pe trup dorințele cele mai ascunse, iar imaginația ei o luase pe tărâmul fanteziilor. Timiditatea ei stătea în calea lor. O  vibrație o indupleca sa se dezbrace de inhibiții și se lasă cuprinsa de euforia momentului fără a se gândi la ce nu va fi mai târziu. Focul ardea prea tare și fără sa-și dea seama renunța la surplusul de haine care îi împiedică să-și săvârșească actul. 

Palmele lui dansau erotic pe pielea ei îmbătată de plăcere. Simtea în ea fiecare secunda a acelor clipe. Pierduti în extazul acelor momente eroice un cutremur îi dărâmă trupul. Corpurile lor alipite unul într-altul anunțau o explozie de fiori. O acorda perfect asemeni unei chitare, in mâinile lui se modela după propriile dorințe.. Se dadea o adevărată lupta a erotismului intre ei. Intre ei era razboiul la care oricine ar fi visat.
 
Toate astea pana dimineata, caci in final raman doar doua trupuri goale și răvășite de o noapte trecătoare, cu luna plina. Trupurile lor se îndrăgostisera unul de altul, dar nu și inimile lor, ele deja aparțineau altcuiva. 


Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Soapte ratacite...