Sometimes fantasy is better than reality so I lay there, creating scenarios in my head. But my expectations are so different from my reality. Nothing ever turns out my way.

joi, 10 ianuarie 2013

Relatiile pe facebook.

                    
                    M-am gandit sa scriu despre relatiile care exista mai mult pe facebook, decat in realitate.
                   O astfel de chestie, ca nici nu stiu cum sa o numesc,  in care ei par prea perfecti NU exista . Stii cum iti dai seama daca o relatie este cat mai perfecta si mai plina de iubire?Nu este vorba de acele cupluri care isi pun zilnic pe facebook poze in care se saruta, se pozeaza peste tot, sau isi dedica unuia altuia statusuri. Niste tineri indragostiti cu adevarat nu simt nevoia sa isi impartaseasca peste tot iubirea pozand in cuplul ideal. Este clar ca exista niste lipsuri acolo pe care unul din ei trebuie sa le completeze prin astfel de metode. Realitate este dura, iar intre ei exista ceva la mijloc, un obstacol care mereu ii va impiedica sa isi traiasca iubirea in PACE .
                 Iubirea adevarata inseamna comunicare,incredere, loialitate, prietenie si daruire, pentru asta nu este nevoia de parola de la fb sau de mess. Si inca ceva, o relatie nu depinde de starea de pe facebook, poti fi la fel de fericit si daca nu stiu prietenii de pe facebook ca tu esti cu respectivul. Nu am inteles niciodata aceste chestii. Generatia facebook pune mult prea mult accent pe aceste chestii, si din cauza acestui motiv pueril ajung multe relatii sa se destrame(este parerea mea si nimeni nu mi-o va schimba).


Tu ce crezi ? 

9 comentarii:

  1. Scrii despre dragoste fiindcă eşti sensibilă şi asta te intereseayă foarte mult acum. Că doar n-o să scrii despre eleganţa unui sincrofazotron.
    În ce priveşte pozele de pe bloguri, unii abuzează cu narcisism de dreptul de a posta ce doresc. Ceea ce nu înţeleg nu e neapărat faptul că unii simt nevoia să-i facă declaraţii fiinţei iubite, ci postarea unei poze în care apar mai mulţi oameni drept fotografie definitorie pentru blogul respectiv, de parcă n-ar fi un blog personal, ci al unui grup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt absolut de acord. Nu mi se pare ceva ok sa stie tot fb. ca mi-s eu in parc cu " Iubiii <3:X:X " :| , serios , adica ce conteaza cel mai mult este sa ma simt eu bine cu respectivul , nu sa stie toata lumea ce si cum..chiar foarte jalinica asta cu facebook-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o relatie care e mai mult pe facebook o sa fie plina de...like-uri, nu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am suficiente cuvinte ca să-ți arăt cât de mult te pot aproba.
    Chiar îmi place mult postarea asta ..Ai vrut să transmiți ceva foarte important care ar trebui să le atragă atenția tinerilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot veni vorba de relatiile de pe Facebook,stiai ca exista si site-uri in care cu 5 dolari iti 'cumperi' o iubita virtuala?Ma rog,respectiva va juca rolul de iubita plina de siroposenii pe Facebook.Cat de bolnav e lucrul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu tine, daca iubesti pe cineva nu trebuie sa pozezi atat in cuplul perfect

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevarar ! :-j Nu ii inteleg de ce mereu isi actualizeaza starea,dupa care imediat dupa doua zile scot relatia :-j..

    RăspundețiȘtergere
  8. Este adavarat ca relatiile pe Facebook nu sunt ceea ce par. Multi au devenit dependenti de Facebook...dragostea pe care vor sa o scoata in evidenta anumite cupluri, nu este deloc direct proportionala cu like-urile primite. De multe ori m-am intrebat: oare ce-or face cu atatea like-uri primite, la ce le folosesc...? Prea alearga toti dupa ele :))

    RăspundețiȘtergere

Soapte ratacite...